Femiform – Naturens hjälp vid övergångsbesvär

Övergångsbesvär upplevs högst individuellt. För många kvinnor kan besvären vara i många år. Det är därför viktigt att ge kroppen så naturlig och skonsam hjälp som möjligt och som inte innebär onödiga risker, Här kan Femiform vara ett alternativ!

Femiform hjälper på ett mjukt och naturligt sätt, genom sin unika kombination av en högvärdig pollenblandning, bidrottninggelé och panax ginseng – tre av naturens mest  effektiva vitaliserings- och föryngringsämnen – som tillsammans tillför kroppen ett komplex av värdefulla näringsämnen samt hormonliknande växtämnen.

Femiform balanserar Naturligt !
Vad kroppen behöver både före och i klimakteriet är ämnen som kan balansera den minskade produktionen av främst det kvinnliga könshormonet östrogen. Man vet att fytoämnen (växtnäringsämnen) i sin struktur liknar vårt kroppsegna östrogen, vilket medför att när den egna hormonproduktionen minskar, kan kroppen till en del kompenseras med tillförsel av dessa hormonliknande växtämnen. Pollen & Bidrottninggele innehåller också många värdefulla näringsämnen som är viktigt när kroppen går in i en ny fas i livet.

Beprövad sammansättning !
Det finns lång erfarenhet och kunskap som visar att de aktiva substanserna i Femiform har egenskaper som för många kan jämföras med traditionell hormonbehandling. Dock utan de negativa effekter sådan behandling kan ge.
I över 35 år har kvinnor blivit hjälpta av den speciella sammansättningen i Femiform.

Vetenskapliga studier på pollen – bidrottninggelé – ginseng !
Pollen, bidrottninggelé & Ginseng har studerats vid ett flertal olika studier, både i Sverige och Europa. De flesta studier har kommit fram till liknade resultat som våra egna konsumentundersökningar, att knappt 80 % av de kvinnor som äter Femiform upplever markanta förbättringar eller till stor del besvärsfria.

Gynnsamt för huden !
Med åldern avtar kollagenproduktionen och cellstrukturen försvagas. Huden blir tunnare och är lättare att skada, senor och leder blir också stelare.  Eftersom Femifom innehåller dels pollen som balanserar hormonnivåerna och bidrottninggele som stimulerar kroppen att producera kollagen. Innebär det att Femiform kan bidra till att behålla kroppens eget bindningsmedel som gör hud, leder och senor starka och elastiska

 

 

Femiform innehåller:

– Fermenterat pollen

– Krackat pollen

– Bidrottninggelé

– Ginseng

– Vitamin B6

Vegetabilisk kapsel, Inga övriga tillsatser.

8 av 10 får effekt !

  • Positiv effekt 79% 79%
  • Liten eller ingen effekt 21% 21%

Genomsnittlig effekt i kliniska studier* samt fältstudier sen 1989

*Klinisk studie: Dr. Claudia Glocko, Ulm 1989-90. (1300 patienter) Klinisk studie: Prof. Francesco Corletto, Venedig Maj 1993.

Pollen – Optimala näringstillskottet
I naturen finns inget likvärdigt ämne som kan visa en sådan koncentration av näringsämnen som pollen. Innehållet av proteiner, aminosyror, vitaminer, mineraler och fytoämnen är så perfekt balanserat att det tillsammans med kolhydrater, vatten och fibrer räcker för att överleva.
Bidrottninggelé – Naturens under
Bidrottninggelé är i sin sammansättning ett perfekt näringsämne som förstärker pollenets effekt. Det är bidrottninggeléet som är källan till bidrottningens livskraft under hela hennes liv. I genomsnitt lägger bidrottningen 200.000 ägg per år och lever 5 till 8 år. Jämfört med arbetsbin som endast lever 2 mån.
Ginseng – för mer energi
Ginseng är ett välbeprövat naturmedel som är stärkande och vitaliserande och kallas därför  ”styrkerot”. Många undersökningar visar att ginseng förbättrar livskvaliteten, förkortar återhämtningstiden efter kroppsaktivitet, samt ökar den fysiska och psykiska prestationsförmåga.